Brezplačno počitniško varstvo šoloobveznih otrok v Dnevnem centru Ruše

Spoštovani starši in otroci,

 

počitnice so za vse otroke najlepše obdobje vsakega leta. Za starše pa lahko vsakoletni izziv usklajevanja službenih obveznosti in varstva. V Občini Ruše, kot prijazni občini za vse generacije, si prizadevamo k nastajanju medgeneracijskega centa in v sklopu tega vzpodbujamo medgeneracijsko sodelovanje, tudi pri varstvu otrok v času počitnic. Zato Občini Ruša kot financer v letošnjih poletnih počitnicah organizira v sodelovanju z Večgeneracijskim centrom Štajerska Doma Danice Vogrinec Maribor brezplačno počitniško varstvo šoloobveznih otrok.

 

Brezplačno počitniško varstvo poteka med 15. 7. in 30. 8. 2019, od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro, v prostorih Dnevnega centra Ruše, Šolska ulica 16a, Ruše. Participacija staršev je le kritje  stroška prehrane, ki znaša 6 EUR na dan. Strošek prehrane vključuje malico in kosilo, ki jo imajo otroci v bližnji restavraciji.

 

Otroci bodo tako lahko kvalitetno preživeli svoj prosti čas z udeležbo na številnih zanimivih družabnih, izobraževalnih, športnih in drugih zabavnih aktivnostih. Več o vsebini aktivnosti in načinu prijave si lahko ogledate na naslednji spletni povezavi http://www.vgc-stajerska.si/vgc-stajerska-v-obcini-ruse/ in https://www.facebook.com/VGC-Stajerska-1480842048667711/ .

 

K sodelovanju ste vabljeni tudi starostniki in seveda druge generacije, ki si želite skupaj z nami soustvarjati medgeneracijski center.