Otvoritev sezone v Športnem parku Ruše z dogodkom "Dan rekreativnega športa"

V soboto, 4. 5. 2019 ob 9:00 uri, z dogodkom »Dan rekreativnega športa«, v Športnem parku Ruše, odpiramo sezono rekreacije, kjer bomo obiskovalcem, skupaj s sodelujočimi športnimi društvi,

športnimi vaditelji in organizacijami na zabaven način predstavili možnosti preživljanja prostega časa v Rušah.

 

Dan rekreativnega športa v Športnem parku Ruše bomo namenili rekreaciji in športu za vse generacije, zato smo organizirali pester celodnevni program za vse okuse: rekreativce, ljubitelje vodnih športov, družine in vse zabave željne obiskovalce.

 

Uživali boste lahko v izjemno pestrem naboru aktivnosti, kot so odbojka na mivki, ulična košarka, animacija za najmlajše, rolanje, hokej na rolerjih, kegljanju, skejtanju,

družinskem kolesarjenju, slackline delavnicah, vodenih vadbah, veslanju in SUP-anju na bližnji Dravski plaži s KURSom.  Ta dan bodo tudi odprta vrata Bazena Ruše (s posebno ponudbo - vstop za 1 EUR) in predstavitvi vodne košarke.

 

Letošnji dan bodo prvič popestrili tudi posebni dogodki, kot je prikaz dela s štirinožnimi ljubljenčki, poslikava obrazov, cirkuške vragolije in pestro kulinarično ponudbo Gud Street Fud in domačih palačink.

 

Ta dan se bo prav tako odvilo uvodno tekmovanje slovenske pump lige »Pumpaj Slovenja« ter turnirja v odbojki na mivki in ulični košarki.

 

Vse aktivnosti so za obiskovalce brezplačne!

 

Celoten program prireditve: http://www.sportniparkruse.si/dan-rekreativnega-sporta-4-maj-2019/

Spremljajte nas na naši Facebook strani: Športni park Ruše

 

Druženje bomo v športno rekreacijskem duhu zaključili okrog 23:00.