Vzpostavitev medgeneracijskega centra

Spoštovani,

sporočamo vam, da bomo v naši občini vzpostavili Medgeneracijski center. V medgeneracijskem centru se bodo prepletale izkušnje, znanja, sodelovanja, skrb drug za drugega, skratka, to bo naš center, v katerem bomo zagotovo našli skupne interese. Z velikim veseljem vas vabimo, da se nam kot društvo ali kot posameznik, aktivno pridružite, da skupaj povežemo vse generacije občanov naše občine.

Poskusno bo naš medgeneracijski center pričel delovati že v času počitnic, v mesecu juliju, ko bodo naša društva poskrbela za najmlajše. Z različnimi delavnicami bo poskrbljeno za varstvo otrok, ko bodo starši v službi, dedke in babice pa bomo povabili, da se vnukom pridružijo na raznovrstnih delavnicah. Otroci bodo imeli tudi dva obroka hrane (zajtrk in kosilo), ki pa bo strošek staršev.

Vsi si želimo, da bi naši otroci preživeli zanimive in pestre počitnice, da bi se v dobri družbi imeli lepo in tudi varno.

Vabimo vas, da se kot prostovoljci aktivno vključite s svojimi aktivnostmi, da popestrimo vsebino medgeneracijskega centra, da bo le ta pestra in zanimiva za vse generacije. Na podlagi povezovanja in skupnega sodelovanja bomo tako preživeli veliko lepih in nepozabnih uric.

Ne bodimo osamljeni, združimo se in postanimo velika družina.

Vabimo vas, da nam posredujete vaše predloge o delavnicah, s katerimi bi lahko popestrili vsebino medgeneracijskega centra. Vsebine delavnic, po vaši izbiri, bi izvedli predvsem v času šolskih počitnic (julij, avgust) med 9.45 uro in 12.45 uro.

Vaše predloge posredujte do 3. julija 2019 po e-pošti, na spodnji e-naslov. Vse dodatne informacije dobite na Oddelku za splošne zadeve in družbene dejavnosti na tel. št. 02 671 93 37 pri mag. Trudi Vene ali preko e-pošte truda.vene@ruse.si.

Vabljeni, da se nam pridružite,

 

Urška Repolusk

Županja