Zapora Koroške ceste v Mariboru

Dne 31.1.2020 je stopila v veljavo zapora Koroške ceste na odseku od Tržnice (križišče s Strossmayerjevo do krožišča pri Starem mostu. Zaradi zapore ceste je onemogočen promet motornih vozil, prav tako avtobusov v mestnem in medkrajevnem prometu.

 

Za avtobuse iz smeri Dravograda oziroma Selnice ob Dravi velja obvoz:  Koroška cesta, Koroški most, Ulica heroja Šercerja, Na Poljanah, Koresova ulica, Ulica Pariške komune, Titova cesta, Partizanska cesta, Mlinska ulica in obratno.

Za avtobuse iz smeri Ruš velja obvoz:  Limbuška cesta, Ulica heroja Šercerja, Na Poljanah, Koresova ulica, Ulica Pariške komune, Titova cesta, Partizanska cesta, Mlinska ulica in obratno.

 

Obvoz je v skladu z Odlokom o spremembah Odloka o ureditvi avtobusnega prometa v mestni občini Maribor ( MUV št 13/2019)

 

Na avtobusnih linijah iz smeri Lovrenc na Pohorju-Ruše-Maribor ni večjih sprememb voznih redov. Zaradi obvoza izpadejo postajališča Maribor Štuhec pekarna, Maribor trans. Lining. ul., Maribor tov. TVT, Maribor tov. MTT Tabor, Maribor bolnica in Maribor Glavni trg.

Uporabnike prosimo za razumevanje in strpnost, ker predvidevamo, da bo prihajalo do zamud. Za dodatne informacije nam lahko pišete na info@arriva.si ali pokličete naš INFO center.