Športni park Ruše - CEZAM

ODPIRALNI ČAS

BAZEN + KEGLJIŠČE ponedeljek – nedelja 8.00 – 21.00

WELLNESS ponedeljek – petek 9.00 – 21.00 sobota – nedelja 8.00 – 21.00

BAR BAZEN ponedeljek – petek 7.00 – 23.00 sobota – nedelja 8.00 – 22.00 (v soboto do 23.00)

INFORMACIJE - RECEPCIJA

T: 02 673 05 03
G: 051 624 401
E: info@sportniparkruse.si;

I: www.sportniparkruse.si; 

BAZENSKI KOMPLEKS

Bazena nudita številna doživetja in vodne užitke. Tu poteka: - organizirana vadba skupin Obvezni plavalni tečaji otrok osnovnih šol, plavalni tečaji odraslih, športni dnevi osnovnih in srednjih šol, plavalni treningi, priprave plavalnih klubov, telovadni pouk in še kaj. - organizirana individualna vadba Individualni plavalni tečaji otrok in odraslih, potapljaški tečaji, vodna aerobika, mini vaterpolo, direndaji, praznovanja rojstnih dni, ipd. - individualna rekreacija Plavanje, vodna košarka, vodna odbojka, zabava, igre za otroke, ipd.

VELIKI BAZEN: - velikost 25m x 17m - globina od 1,35m do 2m (globina 0,90m – montažni podest)

MALI BAZEN: - velikost 8m x 3,5m - globina od 0,40m do 0,60m Zunaj bazena je terasa s počivalniki, ki je namenjena počitku in sončenju, skratka lenarjenju.

WELLNESS Prostor za sprostitev je v prvem nadstropju. Vsebuje 5 savn (2 finski, 2 turški, 1 infrardeco), jacuzzi, prostor za pocitek oz. lenarjenje s pocivalniki, pitnikom in teraso, ki jo lahko poleti izkoristite za sončenje, pozimi za ohladitev.

BAZEN BAR Zraven objektov za tekmovalne in rekreativne športne dejavnosti ponujamo tudi gostinske storitve. Bar se nahaja neposredno v kompleksu. V njem se lahko po rekreacji sprostite, osvežite, naberete moči in poklepetate z izbrano družbo. V baru vas bo prijazno strežno osebje postreglo ter razvajalo s pestro ponudbo pijač po ugodnih cenah. Bar sprejme 70 obiskovalcev. V njem pripravljamo in organiziramo razne zabave, praznovanja rojstnih dni, srečanja, ipd. Ugodimo vašim željam in se vam prilagodimo s ponudbo hrane, prigrizkov, z glasbo in poskrbimo za dobro vzdušje.

KEGLJIŠČE

Na razpolago je 4 stezno avtomatizirano kegljišce na katerem je možna organizirana ali individualna vadba oz. rekreacija. Predprostor kegljišca je urejen za namene druženja in zabave. Omogocena je postrežba pijac in prigrizkov iz Bazen bara.

 

ZUNANJA IGRIŠČA Na zunanjih športnih površinah vam ponujamo vrsto možnosti za aktivno in družabno preživljanje prostega časa. Na razpolago so vam igrišča za košarko, mali nogomet, odbojko na mivki, tenis in rusko kegljanje. Športnikom različnih panog (plavanje, odbojka, košarka, nogomet, judo, karate, gimnastika, ipd.) nudimo možnost bazičnih priprav oz. intenzivnih treningov. V bližini sta tudi dve travnati igrišči za nogomet ter igrišče za mali nogomet z umetno travo. Za tiste, ki pa želijo še več adrenalina je tik ob reki Dravi urejena več kilometrov dolga pot, ki jo lahko prehodite, pretečete ali prevozite s kolesom. Vaši najmlajši se lahko v otroškem kotičku ŠPRja igrajo na različnih igralih: go-kardih na pedale, trampolinih, plezalni stezi, toboganih in gugalnicah. V neposredni bližini je Športna dvorana, ki vam ponuja pokrite športne površine za košarko, odbojko, gimnastiko, aerobiko in še kaj. Poskrbljeno je tudi za spalne kapacitete. Lahko se odločite med Mladinskim hotelom v neposredni bližini, med 1 km oddaljenim, popolnoma novim Hotelom Veter in Mladinskim hotelom Vetrnica, kjer vas bodo razvajali tudi s kulinariko.